logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Aktivnosti

Doroslovo i naselje Re di Quaglie, smešteni na prestižnom geografskom položaju, pružaju mogućnost za organizovanje dnevnih ekskurzija i posetu karakterističnih gradova i mesta, bogatih umetničkim, istorijskim i kulturnim vrednostima Srbije.

Ali, to nije sve,  u okviru samog poloprivredno-turističkog kompleksa Re di Quaglie otkrićete da možete provesti odmor kao ni jedan do tada, ušuškani porodičnom i prijatnom atmosferom, a istovremeno  pod znakom sporta, zabave i avanture.

Ima izbora da se zadovolji svaki ukus! Osim lova i ribolova mogu se odabrati relaksirajuće šetnje po velikim zelenim prostorima kompleksa, jahanje ili dresurno jahanje konja u konjičkom centru, šetnja kočijama u starinskom stilu, duž obala Dunava. A zatim … jedna skok u bazen, jedna partija fudbala, malo kretanja i blagotvorna i prijatna fizioterapeutska/estetska masaža u fitness centru.

Da bi se upotpunili Vaši dani koje provodite u Doroslovu, na raspolaganju Vam je aperitiv ili piće u baru, ručak ili večera puni smeha, veselja i mnogobrojnih lepih stvari, praćeni uzbudljivim zvukom ciganskih violina.

Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org