logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Sobe

Svaka kucau naselju povezana je nizom ulica, dvorišta, bašti i sokaka sa drugim kucama kao i sa centralnim delom gde se nalaze restoran, kafeterija i sale za sastanke. Na taj nacin zadrzava se ista urbanisticka struktura koja je karakteristicna za svako seosko mesto.

Svaka kuca ima jednu ili više sobaili apartman, a svaka prostorija jeuredena u otmenom i prefinjenom stilu, i raspolaze potrebnim komforom: kupatila imaju kadu za hidro-masazu, na raspolaganju su telefon, frizider mini-bar, televizor sa centralnom satelitskom antenom.U svakom slucaju, sve sobe su opremljene u skladu sa karakteristicnom lokalnom arhitekturom i nameštajem. Neke sobe su klimatizovane i greju se modernim radijatorima na naftu, a neke se greju starinskim, veoma lepim kaljevim pecima, a svaku pojedinacno su restaurirali majstori strucnjaci svog zanata.Klasicno poplocani podovi plocicama od pecene gline i u najtoplijim letnjim danima garantuju potrebnu svezinu.

Svaka soba je opremljena sa puno ukusa ui posebnom stilu, poštujuci odredeni motiv i tematiku, koristeci starinski nameštaj i uklapajuci boje sa posebnom paznjom.

Gost u naselju "Re di Quaglie" moze dakle da izabere smeštaj u sobi koja najviše odgovara njegovom ukusu i senzibilitetu. I na kraju, za one koji zele da si priušte malo luksuzniji boravak, naselje nudidva apartmana prefinjeno opremljena, koji imaju spavacu sobu, mali salon i prostrano kupatilo sa tušem i kadom za hidro-masazu.

Da rezimiramo, na raspolaganju je 56 lezaja, raspodeljenih na sledeci nacin: 16 soba sa parnim grejanjem i kupatilima sa kadom za hidro-masazu, i 12 soba smeštenih u 8 jedinica, gde je grejanje na kaljeve peci a kupatila sa tušem.


camera camera moderna salottino salottino


Peci

Naselje "Re di Quaglie" poseduje veoma dragocenu zbirku peci i furuna. Grof Arvedi d'Emilei je prikupio iz seoskih kuca 36 peci iz raznih epohai raznog porekla. Svaka od tih peci uklapa seu potpunosti sa ambijentom u kome se nalazi i doprinosi specificnoj atmosferi.

stufa stufa stufa stufa
camere camera bagno con doccia bagno con vasca idromassaggio camera camere
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org