logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Priroda

Ima mnogo karakteristicnih stvari koje mogu da ucine neodoljivim neki kraj. Cesto se radi o planinama, ponekad je to more sa svojim plazama, a ponekad su to jezerai blagi brezuljci. Ali davnašnji i uznemirujuci šarm Vojvodine potice od njene plodne ravnice i polja koja umeju da daju neverovatne plodove.

To je toliko bogato tle da su vec i stari Rimljani nazvali ovu regiju Panonija i proglasili je zitnicom Imperije. Prošli su vekovi, ali ovo, tako posebno svojstvo, nije se nimalo promenilo. Caki za ljude treceg milenijuma, naviknute na uništavanje polja i na zloupotrebu hemijskih dubriva, vojvodanskaplodna poljaimaju još vecu posebnost i draz.

albicoccheBogatstvo vode i obilje prirodnog dubriva, koje obezbeduje veoma znacajno i razvijeno stocarstvo, cine zemlju pogodnom za uzgajanje bilo koje vrste biljaka, s tim što je tle posebno pogodno zaproizvodnju pšenice, zitarica, kukuruza, suncokreta, repe i vocaka kao što su šljiva, breskva i orah.

uvaDa ne zaboravimo da pomenemo proizvodnju povrca, kao i sve rasprostranjeniji uzgoj loze. A sve to, sto je veoma vazno, uz rigorozno pridrzavanje veoma strogih zakonskih propisa koji se odnose na proizvodnju bioloske hrane. Bas kao sto radi “Re di quaglie” koja realizuje proizvodnju zdrave hrane za ljudsku ishranu, ali koja vodi racuna i o stocnoj hrani kako bi stoka bila zdrava i davala posebno ukusno meso, bilo da se radi o kravama, svinjama, ovcama ili kopitarima i divljaci uopste.

natura noci prato fiori e orto
 frutta frutta albicocche albicocche natura cicogna
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org