logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Zemlja

Istocno od Dunava prostire se plodna ravnica, kojutu i tamo presecaju naselja više il manje rasporedena duz puta koji povezuje Novi Sad i Sombor, prolazecikroz prilicno vazna naseljena mesta kao što su Backa Palankai Odzaci.

DoroslovoJedno od tih mestakoje se citavom svojom duzinomprostire uz put, alikoje se sve više granai zadire u polja, šireci se i prema poznatom kanalu “Dunav - Tisa –Dunav” (Kanal D-T-D) jei selo Doroslovo, gde se nalazinovi prestizni kompleks za seoski turizam “Re di Quaglie”.

Ako je Vojvodina carobna zemlja, kojom se prolazi i prelazi, onda je selo Doroslovo pravi pravcati, jedinstveni i prekrasan biser. To je selo koga treba upoznati, ali pre svega, treba ga doziveti ziveci u njemu, uronjeni u posebnu dimenziju prostora i vremena, koja ima svoj ritam, boje, mirise i arome koji pripadaju nekim drugim vremenima.

DoroslovoDoroslovo je malo mesto koje je oduvek zivelo od plodova zemlje i uzgoja stoke, usred prirode, gde šljive, breskve i grozde kradu krpice zemlje od nepreglednih polja kukuruza i suncokreta.

Posebno je dobra njegova geografska pozicija: nalazi na samo 6 kilometara od Dunava, koji oznacava granicu sa Hrvatskom, desetak kilometara je udaljeno od istorijske rimske banje Apatin, a samo 17 kilometara od Sombora, ciji veoma vazan vojni aerodrom uskoro treba da bude pretvoren u aerodrom za civilni vazdušni saobracaj. Ako se pode prema jugu, na 80 Km udaljenosti nalazi se Novi Sad, glavni grad Vojvodine, a do Beograda, sa medunarodnim aerodromom, imasamo 160 kilometara.

santuario girasoli Doroslovo Doroslovo Doroslovo campi a Doroslovo campi a Doroslovo
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org