logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Pecanje

Samo morskihriba nemau Dunavu, a po pitanju svih ostalih, verovatno ima od svega, i to u tako velikim kolicinama , da je svakako veoma srecan i zadovoljan svaki slatkovodni ribolovac.

Cinjenica je da je ova velika centralno evropska reka zaista neka vrsta malog univerzuma po pitanju riblje faune. Naime, u njenom dugom toku, prvo prema istoku, potom prema jugu i na kraju ponovo prema istoku, velicanstveni vodeni tok je obogacen desetinamai desitinama pritoka iz raznih krajeva.

Duz skoro 3 hiljadekilometara vodenog toka, Dunav predstavlja prirodni “autoput” bez premca, kojim putuju sve zivotinjske vrste, bilo da se nalaze u njegovim vodama ili da prelaze reku po površini. U njegovom bujnom vodenom toku (skoro 4 puta veca vodena masa nego ona u reci Po), koji moze da bude miran, ali koji i zimi i leti moze da postane uzburkan i snazan, bogat kiseonikom, idealni su uslovi za razmnozavanje šarana, štuke, luciperke, kecige, tolstolobika pa cak i velikog soma, koji predstavljaju oduševljavajuce i veoma pozeljne trofeje.

S druge strane, drugacije ne bi moglo ni da bude, uzimajuci u obzir kvalitet vode i izuzetno nizak pritisak na ribolov obzirom na potencijale.

Naselje za seoski turizam “Re di Quaglie” podignuto je na udaljenosti od jedva 6 Km od Dunava, i upravo naobalama jednog velikog kanala, koji je direktno povezan sa rekom, uskoro ce biti izgradeno dobro opremljeno pristanište za camce, za rekreativnu plovidbu rekomkao i zanezaboravne odlaske na pecanje.

Pesca Pesca Pesca
Pesca Pesca Pesca Storioni del Danubio
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org