logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Boraviste

residenzaAko neko još uvek misli na seoski turizam kao nanešto što je skuceno, neudobno, sa minimumom opreme i spartanskim uslovima, ovo je prilika da bude prijatno demantovan i da promeni mišljenje.

Jedinstveni i moderni smeštajni kapaciteti naselja "Re di Quaglie"- "Kraljevska prepelica"u Doroslovu moze da promeniovakva zastarela i pogrešna mišljenja odmah - u roku od par minuta,koliko je dovoljno da se popije jedan osvezavajuci aperitiv u društvuizvanrednog domacina, Grofa Pjera Arvedi d’Emilei-ja.

residenzaCim stignete u Doroslovo, odmah uronite u veoma prijatnu i otmenu atmosferu, u prefinjene sobe za smeštaj koje do najsitnijeg detalja pokazuju koliko paznje i brigeje bilo posveceno njihovoj restauraciji, opremanju, nameštanju kako bi pruzale komforu bilo kom godišnjem dobu.
Hotelsko-ugostiteljski kompleks za seoski turizam, pravo pravcato naseljeuklopljeno u mirno selo Doroslovo, sacinjavaju raznovrsnidobro opremljeni objekti, gde se nalaze jednokrevetnei dvokrevetne sobe, kao i udobni apartmanikoji pruzaju najsavremeniji komfor.

Osim smeštaja, naselje za seoski turizam nudi i citav niz sadrzaja, giardinikoji ga cine apsolutno jedinstvenim i mozda nedostiznim : od restorana do kafe-bara, od bazena do fitnes centara, od raznih objekatai terena za sportske aktivnostido kongresnih sala i salona za odrzavanje sastanaka, radnih i naucnih skupova. Citav kompleks, koji obuhvata dvorišta, baštei vrtove zauzimapovršinu od 11.800 m2, sa 2.300 m2 izgradene površine.

Apsolutno je razumljivo zašto ovakav kompleks, smešten u seoskom ambijentu punom zelenilau ravnicarskoj Vojvodini, predstavlja idealno mesto za letnji i zimski odmor, za poslovne skupove, zamirna porodicna okupljana i boravke kao i za sve ljubitelje sportskih aktivnosti na otvorenom.residenza residenza cicogna residenza
residenza inverno residenza residenza cortile residenza residenza residenza
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org