logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Restoran/kafeterija

U restoranu koji je nedavno restauriran i opremljen najmodernijom funkcionalnom kuhinjom, gost moze da bude usluzen najraznovrsnijom ponudom specijaliteta: tu je italijanska kuhinja, sa nekim tradicionalnim jelima iz Verone, a sluze sei specijaliteti domace srpske kuhinje, vezani za seoski nacin kulture i zivljenja. O tome se brinu kuvarice, pod budnimi strogim okom domacina. U restoranu takode mogu da se ristoranteprobaju veoma ukusni specijaliteti od lokalne divljaci, kao i razne vrste riba, tradicionalna corba, keciga i luciperka. Ali ništa manja nije ni ponuda biološke zdrave hrane, tj. povrca, koje se po strogim propisima uzgaja u vrtovima na imanju, kao i mnogihdrugih delikatesa koji poticu iz okoline Doroslova ili iz pešcanih voda Dunava.

A da bi se svi ovi kulinarski specijaliteti zacinili i zalili, nema niceg boljeg od uljai prestiznih vina koje proizvodi porodica Arvedi d'Emilei na obalama jezera Garda.

Posle uzivanja za stolom, gosti mogu da se odmaraju ispod nadstrešnica od slame ili u specificnom ambijentu kafeterije uz neko pice i prijatan razgovor.

Restoran moze da pokrijeu potpunostioko 350 obroka i moze da usluzi veliki brojgostiju za stolomprilikom specijalnih proslava ili skupova sa velikim brojem ucesnika.

barPored restoranskih trpezarija nalazi se veoma dobro opskrbljen i udoban bar koji moze da udovolji zahtevima prefinjene klijentele, u potrazi zaoazom mira gde moze da uziva uzvrsna pica bilo kog tipa iz svih krajeva sveta.

ristorante ristorante Ingresso Ristorante ristorante ristorante ristorante bar
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org