logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Kongresna sala

Naselje "Re di Quaglie" u okviru seoskog turizma nije rezervisano samo za individualni turizam, za parove ili porodice, vec upravojedan od njegovih "ciljeva" jeste i taj daponudi i neki masovniji vid turizma, sa brojnijim ucesnicima, kao su na primer aktivnosti vezane zaorganizaciju kongresa, skupova, sastanaka ili drugih vidova kolektivnih dogadanja raznih preduzeca.

Vec smo opširno govorili o velikim hotelsko-ugostiteljskim kapacitetimai mogucnostima, ali treba navesti i podatak danaselje raspolaze i sa dve kongresne sale, idealne za odrzavanjeskupova, svecanosti ili izlozbenih manifestacija, kao što je to vec tradicionalna "slikarska kolonija" koja se organizuje u junu.

Manja sala, mirna i veoma ljupko nameštena, savršeno odgovara za odrzavanje poslovnih skupova i sastanaka sa oko cetrdesetak ucesnika. A velika sala, koja ima 250 mesta, idealna je za svecanosti ili kongrese na kojima ucestvujeprilicno veliki broj ljudi.

Veliki salon, otmeno ureden (gde se uza zidove nalaze izlozene neke veoma retke i dragocene starinske peci ), veoma je svetao i ima izlaz na spoljašnju terasu u kratkim pauzama ili eventualnim pauzama za osvezenjei zakusku.

Raspolazuci ovako vaznim strukturama, naselje postaje idealno mesto za organizovanjevaznih sastanaka i skupova bilo porodicnih, bilo poslovnih, u veoma mirnom kraju aistovremeno u blizini gradskih centara kao što su Novi Sad, Sombor, Suboticai ne toliko udaljenom od Beograda. Ucesnici, naime, mogu da koriste adekvatni radni prostor kao i gostoljubivi i komforan smeštajniambijent, koji moze da ihprihvati i na relativno duzi vremenski period.

sala congressi sala congressi sala congressi
sala congressi minore sala congressi mostra quadri sala congressi sala congressi mostra quadri sala congressi
Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org