logo Re di Quaglie
 
Boraviste
Sobe - apartman
Restoran/kafe bar
Kongresna sala

Aktivnost
Sport / Razonoda
Lov
Sezone lova
Lovacke usluge
Saveti
Pecanje

Teritorija
Zemlja
Priroda
Dunav
Banja
Turisticka marsruta

Konjicki klub
Istorijski podaci
Rasa
Ergela
Rodoslov

Video

Fotogallery

Kontakti

News


italiano  english  deutsch  se
Agencija za agro i lovni turizam
"Re di Quaglie"

Sport i Razonoda

Naselje Re di Quaglie ne nudi samo odmor i dobru kuhinju. Za one goste koji žele da se bave sportom, kompleks seoskog turizma nudi ono što je najbolje za zdravo, zabavno i opuštajuce fizičko vežbanje.

sport e divertimentoTu se nalazi otkriveni bazen, okružen slamnatim suncobranima, sa stočicima i udobnim stolicama za odmor i sunčanje uz neko osvežavajuce piće. Naravno, na raspolaganju gostiju su i lepe kabine za presvlačenje, tuš i toalet.

FitnessVlasnicima i osoblju kompleksa "Re di Quaglie" veoma je  stalo do dobrog zdravlja i kondicije naših gostiju, pa smo zato organizovali mali fitness i wellness centar, kao plod ideje da zdravlje i fizička forma, harmonično udruženi, mogu da se postignu samo uz savršenu kombinaciju zdravog života i zdrave ishrane, fizičke aktivnosti i odmora na svežem vazduhu, a to se zaista u Doroslovu može ostvariti.

Sve je u Doroslovu raskošno i za ljubitelje hodanja nema prijatnijeg opuštanja od šetnje prostranim dvorištima i lepim povrtnjacima, poljima i baštama našeg kompleksa. Kratkom šetnjom  se može doći do obližnje katoličke katedrale u varošici, sa njenim karakterističnim zvonicima koji se kupaju u „čudesnoj“ fontani  i uživati u  lepoti njene spoljašnje galerije sa freskama i  slikama svetaca; na par minuta hoda nalazi se i tipična starinska kolonijalna madjarska kuća, kao i dom jednog poznatog pisca koji je živeo baš u Doroslovu. Sve je ostalo netaknuto, baš kao i u  stara vremena.

Kao što je poznato, Vojvodina je prepuna kanala i jezeraca, a kroz nju protiče reka Dunav. Posedi gazdinstva "Re di Quaglie" se graniče sa jednim kanalom i sa Dunavom, gde zaljubljenici kajakaštva mogu da  upražnjavaju ovaj sport.

calcioTakode postoji i potpuno opremljeno fudbalsko igralište, sa svlačionicama, gde mogu da se organizuju simpatične utakmice izmedu učesnika nekog skupa, pa čak i vatreni mini turniri.

Ali pravi biser naselja "Re di Quaglie" je konjički centar gde su u komfornim boksevima smešteni prekrasni konji lipicaneri, za jahanje ili za vuču. Tako ostaje samo pitanje izbora: da li se opredeliti za dobro jahanje u galopu, ili se radije udobno smestiti u jednu od mnogobrojnih kočija iz nekih prošlih vremena i uživati u dugoj vožnji kroz šume ili duž dunavskih kanala.

folkloreA za sve one koji vole da se razonode i zabave ima mnogo folklornih programa od plesnih nastupa do orkestara violina, gitara i harmonika.

piscina gazebo giardini giardini Fitness Fitness duomo cattolico canoa carrozza cavallo folklore

Per info (info) Tel/Fax+ 39 045 7550074 Tel (RS) +381 25 862350 (RS) Cell +381 64 2481896
E-mail: info@rediquaglie.com - rdq@sowireless.org